Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Допомога у працевлаштуванні

Новина
25.05.2020

 

 В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб молодіжного віку. Повсякчас неповнолітні та молодь не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, тому надзвичайно важливою є адаптація таких молодих людей у суспільстві, зменшення ризику випадків скоєння неповнолітніми та особами молодіжного віку повторних злочинів, надання допомоги у вирішенні соціально-медичних, соціально-економічних, психологічних, юридичних питань.

Однією із функцій уповноваженого органу з питань пробації є допомога суб’єкту пробації у працевлаштуванні.

Так, 25.05.2020  під час робочої зустрічі начальника Софіївського районного сектору Оксани Галушки з начальником відділу надання соціальних послуг в Софіївському районі Криворізького МРЦЗ Вікторією Турівною обговорено проблемні питання під час спільної діяльності та визначено пріоритетні напрямки у подальшій співпраці.

 

 

Оксана ГАЛУШКА

начальник Софіївського районного сектору

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше