Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День села Запорізьке

Новина
14.10.2018

Всіх мешканців від щирого серця та з великим задоволенням вітаємо з Днем села Запорізьке!

Символічно, що ви збираєтеся великою сільською родиною саме восени: закінчуються польові роботи, а відтак – можна відпочити і селянам, котрі з ранку до ночі тяжко працювали всю весну та літо.

Сьогодні у вас потрійне свято – День рідного села, День захисника України та одне з найбільших релігійних свят осені – Покрова пресвятої Богородиці. Тож нехай в цей світлий день на на всіх нас зійде Божа благодать, а душі наповняться любов”ю, щирістю і всепрощенням, і в усьому нам допомагає високе заступництво Божої Матері.

В цей святковий день від усієї душі зичемо вам та вашим родинам міцного здоров”я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Зі святом!

P.s. Також сьогодні було свято і для малечі.

Вітаємо вас з новеньким дитячим майнанчиком!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше