Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дайджест новин №5

Новина
01.06.2020

 

COVID-19 в Софіївській ОТГ

26.05.2020 в Софіївській селищній раді було проведено комісію ТЕБ і НС з приводу продовження адаптивного карантину до 22.06.2020 року. З 22.05.2020 року дозволено проводити спортивні заходи та тренування без глядачів, у яких беруть участь не більше 50 осіб. Дозволено на ринку здійснювати торгівлю товарами та продуктами всіх видів. З 1 червня 2020 року відкриваються заклади культури. З 1 липня дозволено проводити культурні заходи при умові перебування не більше 1 особи на 5 квадратних метрів площі приміщення. З 1 липня розпочнуть працювати дитячі садочки з дотриманням всіх санітарних вимог.

 

Інформаційна довідка щодо СОVID-19 за 29.05.2020р.:

 

Благоустрій території громади:

  • згідно попередніх заявок проводиться робота по заміні пошкоджених ламп вуличного освітлення. Просимо мешканців інформувати селищну раду про наявні факти відсутності вуличного освітлення за телефоном 2-90-71, 2-85-10, а нами в свою чергу, будуть прийняті відповідні заходи по вирішенню даної проблеми;
  • КП «Софіївське» розпочато роботи по заміні частини водогону (300 метрів) по провулку Квітневий в смт Софіївка;

  

  • КП «Софіївське» продовжує роботи з ремонту тротуару по вулиці Больнична;

  • КП «Софіївське» проведено роботи з облаштування стихійного сміттєзвалища в смт Софіївка;
  • підрядною організацією продовжуються роботи на території опорної школи по облаштуванню клумб;
  • КП «Софіївське» проведено ремонт каналізаційного колектора по провулку Больничний;
  • розпочато ремонт будівлі Новоюлівського сільського клубу;

  • групою благоустрою продовжуються роботи з покосу трави по вулицях Незалежності, Криворізька та Шкільна;
  • групою благоустрою проведено розчистку узбіччя дороги та прибирання мосту через річку Кам’янку по вулиці Криворізька.

  

 

 

В селищній раді, в присутності селищного голови та керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Софіївської селищної ради, проведено робочі наради:

25.05.2020 та 28.05.2020 – з працівниками виконавчого комітету Софіївської селищної ради та працівниками структурних підрозділів.

25.05.2020 – проведено робочу зустріч на території Миколаївського старостинського округу з в.о. старости Крючковим В.М., депутатом Дюжник А.П., та керівником ФГ «Калаус Агро» Левченком А.І., щодо підготовки листа до служби автомобільних доріг по ремонту автомобільного мосту через річку Базавлук, який знаходиться в с. Миколаївка.

26.05.2020 – проведено робочу нараду з представниками Софіївського РЕМ щодо прибирання аварійних дерев в с Запорізьке по вулиці Постного.

28.05.2020 – проведено робочу нараду у Кам’янському старостинському окрузі щодо ремонту Кам’янського сільського клубу.

28.05.2020 – проведено робочу нараду з представниками проектної організації щодо отримання дозволу на спеціальне водовикористання в с. Миколаївка.

 

Ми раді інформувати Вас про нашу роботу, адже вона проводиться завдяки Вашій підтримці.

Працюємо і надалі разом, спільно, над покращенням нашого краю, нашої громади, задля забезпечення комфортних умов!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше