Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дайджест новин №3

Новина
19.05.2020

COVID-19 в Софіївській ОТГ

12.05.2020 в Софіївській селищній раді було проведено комісію ТЕБ і НС з приводу продовження карантину до 22.05.2020 року з послабленням вимог до карантину, а саме дозволено працювати: непродовольчим магазинам, літнім майданчикам кафе та ресторанів на відкритому повітрі, перукарням, стоматологіям, салонам краси, закладам побутового обслуговування, адвокатам, нотаріусам, аудиторам, психологам та засобам масової інформації.    

Інформаційна довідка щодо СОVID-19 за 15.05.2020р.:

Світлина від Софіївська об’єднана територіальна громада.

 

Благоустрій території громади

  • згідно попередніх заявок проводиться робота по заміні пошкоджених ламп вуличного освітлення. Просимо мешканців інформувати селищну раду про наявні факти відсутності вуличного освітлення за телефоном 2-90-71, 2-85-10, а нами в свою чергу, будуть прийняті відповідні заходи по вирішенню даної проблеми;
  • частково замінено лампи вуличного освітлення в с Миколаївка;
  • на території опорної школи в смт Софіївка проводяться роботи по видаленню аварійних дерев, пеньків, благоустрою території, мощення бруківки, завезення грунту;
  • в будівлі опорної школи завершуються роботи з облаштування підвальних приміщень.

 

 

В селищній раді в присутності селищного голови та керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Софіївської селищної ради проведено робочі наради:

12.05.2020 – з працівниками виконавчого комітету Софіївської селищної ради та працівниками структурних підрозділів. 

13.05.2020 – виїзний особистий прийом громадян на території Миколаївського старостинського округу.

13.05.2020 – проведено робочу нараду із старостою Новоюлівського старостинського округу щодо початку проведення ремонтних робіт Новоюлівського сільського клубу.

14.05.2020 – селищним головою проведено виїзну робочу зустріч з керівництвом Департаменту капітального будівництва щодо капітального ремонту дитячих садочків ДНЗ «Чайка», ДНЗ «Ромашка», ДНЗ «Берізка».

15.05.2020 – проведено виїзну робочу зустріч з мешканцями села Ізлучисте щодо покращення водозабезпечення.

15.05.2020 – проведено робочу нараду з працівниками КП «Софіївське» щодо покращення водозабезпечення мешканців провулку Квітневий в смт Софіївка.

 

 

Ми раді інформувати Вас про нашу роботу, адже вона проводиться завдяки Вашій підтримці.

Працюємо і надалі разом, спільно, над покращенням нашого краю, нашої громади, задля забезпечення комфортних умов!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше