Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОВІДОМЛЕННЯ

Новина
06.10.2021

У зв'язку з проведенням конкурсного добору (конкурсу) на посаду директора комунального закладу «Софіївський історико-краєзнавчий музей» Софіївська селищна рада інформує, що перше засідання конкурсної комісії призначено на 12 жовтня 2021 року на  13:00 за адресою:  смт Софіївка вул.Шкільна, 19, приміщення сесійної зали Софіївської елищної ради.

На засіданні комісії  розглядатимуться документи, подані кандидатами на посаду директора комунального закладу «Софіївський історико-краєнавчий музей», на відповідність кваліфікаційним вимогам.

Друге засідання конкурсної комісії  призначено на 12 жовтня 2021 року на 14 годину. Буде проведено співбесіду з кандидатами, під час якої будуть заслухані публічні презентації проектів програм розвитку комунального закладу «Софіївський історико-краєнавчий музей» на один і п’ять років.

         Відповідно до ч.5 ст.214 Закону України «Про культуру» Софіївська селищна рада оприлюднює документи, які надійшли від громадянина Мірзоєва А.Ю., який має намір брати участь у  конкурсному доборі на посаду директора комунального закладу «Софіївський історико-краєзнавчий музей».

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше