Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Безпечне суспільство очима молоді

Новина
18.02.2020

#Пробація в дії#

З нагоди П’ятої річниці Закону України «Про пробацію» 18.02.2020  начальником Софіївського районного сектору майором внутрішньої служби Оксаною Галушкою організовано та проведено захід із неповнолітнім суб’єктом пробації на тему «Безпечне суспільство очима молоді». У заході прийняли участь представники Софіївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей Софіївської райдержадміністрації, Софіївського бюро правової допомоги.

Під час заходу із неповнолітнім проведено тренінги «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх», «Здоров’я у твоїх руках», «Я і Закон». Після проведення тренінгів неповнолітній продемонстрував малюнок, на якому він зобразив своє бачення вірного та здорового способу життя та висловив свої враження від зустрічі.

На останок хочеться додати, що робота працівників уповноважених органів з питань пробації складається не лише із здійснення контролю над неповнолітніми суб’єктами пробації, а й у підтримці психічного, емоційного, фізичному стану, підтримці та захисті духовного розвитку, допомозі у навчанні, працевлаштуванні, налагодженні стосунків у сім’ї, з однолітками та підготовці дитини до життя після Пробації.

 Перш за все, в центрі нагляду над суб’єктом пробації повинна бути поставлена сама людина, а вже потім засуджена особа тому, що ПРОБАЦІЯ – це вибір до змін!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше