Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

23 червня – День державної служби!

Новина
23.06.2020

 

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня державної служби України!

Професійна діяльність державних службовців заслуговує шани, поваги і підтримки. Адже державні працівники – перші, до кого звертаються наші мешканці за різноманітною допомогою. Це стосується вирішення різних питань, а в першу чергу – соціально важливих.

Довіра до влади починається з людей, які здатні вирішити повсякденні проблеми населення. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо важливі завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та відповідального ставлення до справи.

Нехай Ваш професіоналізм, старанність, розуміння та великий практичний досвід і надалі служать на користь людям. Хай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні відповідального державного обов’язку.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і миру, успіхів у професійній діяльності, віри у себе і щасливе майбутнє України!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше