Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем Національної поліції України

Новина
04.07.2019

 

Шановні працівники Софіївського відділення поліції Жовтоводського відділу ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області!

Щиро вітаємо вас та  ветеранів правоохоронних органів з професійним святом! У Законі чітко прописано, що поліція – це орган виконавчої влади, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.

Переконані, що разом у тісній співпраці  та взаємодії з населенням, громадськими об’єднаннями на засадах партнерства ви гідно будете реалізовувати державну політику у сфері захисту прав і свобод наших громадян, протидії злочинності, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки.

Висловлюємо щиру вдячність всім працівникам поліції за самовіддану працю, бажаємо і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті.

Впевнені, що Ви будете робити усе від Вас залежне для зміцнення порядку та зростання авторитету поліції серед населення.

Від щирого серця зичимо всім Вам родинного добробуту, міцного здоров'я і щастя, а також нових звершень у нелегкій але такій потрібній людям службі!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше