Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про намір зміни тарифу на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в смт Софіївка, с. Петрове, с. Запорізьке

Житлово-комунальне господарство
19.02.2024

КП «Софіївське» інформує споживачів про намір коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для всіх категорій споживачів в смт Софіївка, с. Петрове, с. Запорізьке.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги» ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03 квітня 2019 року № 291 про перегляд тарифів (коригування) у зв’язку з ростом складових тарифу з незалежних причин від підприємства, а саме бензину, дизельного палива, збільшення прожиткового мінімуму, мінімальної заробітної плати, тариф на електроенергію, Комунальне підприємство «Софіївське» звернулося до Виконавчого комітету Софіївської селищної ради з проханням коригувати та затвердити економічно обґрунтований тариф на послугу з централізованого водопостачання та водовідведення.

Запропоновані на затвердження тарифи такі:

Централізоване водопостачання:

населення - 47,00 грн за 1 м3 з ПДВ;

бюджетні установи - 61,10 грн за 1 м3 з ПДВ;

госпрозрахункові підприємства - 70,51 грн за 1 м3 з ПДВ.

Централізоване водовідведення:

населення - 37,54 грн за 1 м3 з ПДВ;

бюджетні установи - 48,79 грн за 1 м3 з ПДВ;

госпрозрахункові підприємства - 56,30 грн за 1 м3 з ПДВ.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних, юридичних осіб та їхніх об’єднань приймаються протягом 10 календарних днів з моменту публікації за адресою:

смт Софіївка, вул. Карпенка, 20 або за тел. 098 252 59 23

Електронна пошта: sofiev_kp@ukr.net.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше